De Whoopies


Whoopie Moon Pies

Een whoopie (spreek uit: woepie) is een gebakje, dat eigenlijk een kruising is tussen een gebakje en een Oreo. Gemaakt van twee bolle ronde stukken chocolade cake, hebben ze een zoete crèmige vulling. De chocolade cake wordt niet als biscuit gebakken, maar van een stevig beslag en heeft een vastere struktuur, waardoor de whoopie goed “in de hand ligt”

Zijn oorsprong vindend in het land van de Amish in Pennsylvania, verovert de whoopie nu met rasse schreden de gehele Verenigde Staten.
Volgens historici bakten de vrouwen van de Amish deze lekkernijen voor het lunchtrommeltje van hun mannen. Wanneer de mannen dan ‘s middags hun trommeltje open maakten, riepen ze “Whoopie!”

De vulling van deze 8 cm grote gebakjes bestaat uit zwitserse room, maar marshmellow is ook een alternatief.

Citroen Whoopie

Vanille Whoopie

Aardbeien Whoopie

Disclaimer
De foto’s op deze website zijn voorbeelden. Alle cupcakes en taarten werden met de hand gemaakt en kunnen daardoor licht verschillen van de foto’s.

Voor mensen met een notenallergie:
Onze producten kunnen sporen van noten bevatten.

[Home] [Afternoon Tea] [Assortiment] [Cupcakes] [Cupcake Torens] [De Whoopies] [Taarten] [Lagen-Taarten] [Mini Taartjes] [Pushcakes] [Bedankjes, Koekjes] [Ondeugend] [De Seizoenen] [Photoshoot] [Over mij] [Contact] [Gastenboek] [English Pages]

©2008-2022 Jayne’s Cupcakes

TIP!
Bekijk de nieuwste foto’s, nog voordat ze op de website staan!

Jayne's Cupcakes

Join us on Facebook

The English Pantry ook op Facebook!

The English Pantry

Vind ons op FacebookLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!