Informatieplicht Webwinkels

Om onze procedures inzichtelijk te houden geven we u hier informatie over de wettelijke regeling in het Burgerlijk Wetboek die webwinkels verplicht tot het tijdig en op duidelijke en begrijpelijke wijze verstrekken van informatie aan de consument voor het sluiten van de overeenkomst. De informatieverplichtingen die gelden bij elektronische handel en koop op afstand worden geregeld in boek 3, boek 6 en boek 7 van het Burgerlijk Wetboek. De Consumentenautoriteit is volgens de Wet Handhaving Consumentenbescherming belast met de handhaving van de volgende bepalingen: Artikel 15d eerste en tweede lid van boek 3, artikel 15e eerste lid van boek 3, artikel 227b eerste en tweede lid van boek 6 en artikel 227c eerste lid van boek 6, artikel 46c en 46 h en artikel 46i eerste, tweede, vierde vijfde en zevende lid van boek 7. Meer info over consumentenrechten: http://www.consuwijzer.nl.

Het gaat om de volgende informatieverplichtingen:

-naam onderneming.
-adres onderneming.
-telefoonnummer (en faxnummer).
-e-mailadres.
-registratienummer Kamer van Koophandel.
-BTW-identificatienummer.
-de belangrijkste kenmerken van het product: bijvoorbeeld typenummer    van het product, afmeting en kleur.
-de prijs van het product inclusief alle belastingen.
-de kosten van aflevering.
-de wijze van betaling, aflevering of uitvoering.
-het al dan niet van toepassing zijn van de mogelijkheid tot ontbinding.
U kunt annuleren/wijzigen tot 10 dagen voor uw feest: telefonisch via 045-5421989. Hieraan zijn, binnen de grenzen van redelijkheid, geen kosten verbonden. Specifiek voor u gemaakte kosten zullen wel in rekening gebracht worden (bijvoorbeeld de voor u gereserveerde tijd). Wijzigingen in design tot 3 dagen voor het feest.
-de termijn voor aanvaarding aanbod en de verschillende technische stappen tot het sluiten van de overeenkomst met herstelmogelijkheden om ongewilde handelingen ongedaan te maken.
Door een email met uw bestelling te versturen is de koop gesloten. U krijgt dan van ons een bevestiging met een factuur in PDF formaat. Uw betaling dient 5 dagen vóór levering overgemaakt te zijn op het bankrekeningnummer van Jayne's Cupcakes. U kunt annuleren of wijzigen tot 10 dagen voor uw feest.

Disclaimer
De foto’s op deze website zijn voorbeelden. Alle cupcakes en taarten worden met de hand gemaakt en kunnen daardoor licht verschillen van de foto’s.
Cupcake cases kunnen verschillen afhankelijk van de voorraad van onze leveranciers.
Omdat computersystemen verschillen en monitorinstellingen persoonlijk zijn, kunnen de werkelijke kleuren van onze cupcakes en taarten licht verschillen van de foto’s.

Voor mensen met een notenallergie:
Onze producten kunnen sporen van noten bevatten.

[Home] [Assortiment] [Afternoon Tea] [De Smaken] [Bestellen] [Over mij] [Contact] [Alg. Voorw.] [Privacy] [Info www] [Gastenboek] [English Pages]

©2008-2022 Jayne’s Cupcakes

TIP!
Bekijk de nieuwste foto’s, nog voordat ze op de website staan!

Jayne's Cupcakes

Join us on Facebook

The English Pantry ook op Facebook!

The English Pantry

Vind ons op Facebook

We hebben er weer een mogen maken, een onthullingstaart!
De taart onthult het geslacht van uw babytje.
Laat ons het resultaat van de  echo weten en wij maken de taart van binnen roze of blauw.

En dan samen met familie of vrienden de taart aansnijden en het grote nieuws wordt onthuld!


Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!