Over Mij

Jayne Price
Hallo, mijn naam is Jayne Moorcroft-Ramaekers.
Geboren in Manchester, Engeland, heb ik 10 jaar op het Isle of Man gewoond, waarna ik enkele jaren geleden naar Limburg ben gekomen om bij mijn nederlandse partner Mike, die inmiddels mijn echtgenoot is, te zijn. Met de nederlandse taal lukt het nog niet zo geweldig, maar ik doe heel erg mijn best!

Van beroep was ik kok en ik was altijd bezig om voor vrienden en collega’s cupcakes en taarten te bakken, tot sommige van hen zeiden, dat ze zo lekker waren dat ik ze zou moeten verkopen. En dat is wat ik nu doe; de  mensen van Limburg laten meegenieten van mijn gebak.

Ik heb me gespecialiseerd in het versieren van cupcakes voor elke gelegenheid. Denk hierbij aan communies, verjaardagen, bruiloften, examenfeesten of doopfeesten, elk met hun eigen thema. Speciale cupcakes voor Pasen of Kerstmis, of gewoon cupcakes voor bij de koffie op zondagmiddag, alles is mogelijk.
Viert u de opening van een nieuwe winkel, of het jubileum van uw bedrijf? Trakteer uw gasten met op maat gemaakte cupcakes!

Ook taarten bakken vind ik erg leuk. Wat begon met de vraag naar een aansnijtaartje voor bij de cupcakes op de bruiloft, is al snel uitgegroeid tot het bakken van allerlei feesttaarten en bruidstaarten, met een aparte pagina op de website.

Neem eens een kijkje op de site en geniet van mijn cupcakes en taarten, en meer!

 

Disclaimer
De foto’s op deze website zijn voorbeelden. Alle cupcakes en taarten worden met de hand gemaakt en kunnen daardoor licht verschillen van de foto’s.
Cupcake cases kunnen verschillen afhankelijk van de voorraad van onze leveranciers.
Omdat computersystemen verschillen en monitorinstellingen persoonlijk zijn, kunnen de werkelijke kleuren van onze cupcakes en taarten licht verschillen van de foto’s.

Voor mensen met een notenallergie:
Onze producten kunnen sporen van noten bevatten.

[Home] [Assortiment] [Afternoon Tea] [De Smaken] [Bestellen] [Over mij] [Contact] [Gastenboek] [English Pages]

©2008-2022 Jayne’s Cupcakes

TIP!
Bekijk de nieuwste foto’s, nog voordat ze op de website staan!

Jayne's Cupcakes

Join us on Facebook

The English Pantry ook op Facebook!

The English Pantry

Vind ons op Facebook

We hebben er weer een mogen maken, een onthullingstaart!
De taart onthult het geslacht van uw babytje.
Laat ons het resultaat van de  echo weten en wij maken de taart van binnen roze of blauw.

En dan samen met familie of vrienden de taart aansnijden en het grote nieuws wordt onthuld!


Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!