Photoshoot met Leon Vrijdag

Al een tijdje liep ik met het idee rond, dat mijn cupcakes het verdienden om eens professioneel te worden gefotografeerd. Samen met fotograaf Leon Vrijdag en model Miranda de Jong werd het plan opgezet om een photoshoot te houden in de omgeving van het mooie Asselt.

Op deze pagina ziet u het resultaat van een gezellige middag aan de Asseltse Plassen. De mooie foto’s zijn gemaakt door Leon Vrijdag en Miranda de Jong heeft haar medewerking verleend als model.

Leon Vrijdag Fotografie is gespecialiseerd in portretfotografie, huwelijksreportages en bedrijfsmatige opdrachten, zowel in de studio als op locatie. Bezoek eens de website voor een impressie van Leon’s werk: http://www.leonvrijdag-fotografie.nl

      

      

   

      

Disclaimer
De foto’s op deze website zijn voorbeelden. Alle cupcakes en taarten werden met de hand gemaakt en kunnen daardoor licht verschillen van de foto’s.

Voor mensen met een notenallergie:
Onze producten kunnen sporen van noten bevatten.

[Home] [Afternoon Tea] [Assortiment] [Cupcakes] [Cupcake Torens] [De Whoopies] [Taarten] [Lagen-Taarten] [Mini Taartjes] [Pushcakes] [Bedankjes, Koekjes] [Ondeugend] [De Seizoenen] [Photoshoot] [Over mij] [Contact] [Gastenboek] [English Pages]

©2008-2022 Jayne’s Cupcakes

TIP!
Bekijk de nieuwste foto’s, nog voordat ze op de website staan!

Jayne's Cupcakes

Join us on Facebook

The English Pantry ook op Facebook!

The English Pantry

Vind ons op FacebookLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!