Privacy

 Jayne’s Cupcakes respecteert de privacy van de online bezoekers aan haar website en is de enige eigenaar van de informatie die via deze website wordt verkregen, tenzij anders aangegeven. Deze informatie wordt door Jayne’s Cupcakes niet verkocht, gedeeld of verhuurd aan derden op een andere wijze dan als vermeld in deze privacyverklaring.

 Informatie waaruit de identiteit van een online bezoeker aan de website van Jayne’s Cupcakes kan worden afgeleid, wordt vrijwillig door de bezoeker verstrekt. Deze informatie kan binnen Jayne’s Cupcakes (en al haar dochterondernemingen en merken) worden gebruikt met als doel de bezoeken aan onze websites zo eenvoudig en plezierig mogelijk te maken. Daarnaast zal deze informatie mogelijk worden gebruikt voor analyse en het verschaffen van informatie over het productportfolio van Jayne’s Cupcakes. De afnemer geeft hier uitdrukkelijk toestemming voor. Jayne’s Cupcakes is gerechtigd informatie over een bezoeker in bijzondere gevallen openbaar te maken, wanneer er reden is aan te nemen dat het openbaar maken van die informatie nodig is ter identificatie van, in contact te komen met of een proces aan te spannen tegen iemand die al dan niet opzettelijk de rechten of de eigendom van Jayne’s Cupcakes, andere gebruikers van haar website of anderen die daarvan schade kunnen ondervinden, benadeelt of daaraan schade toebrengt. Jayne’s Cupcakes is gerechtigd informatie over gebruikers vrij te geven wanneer wij te goeder trouw van mening zijn dat de wet dit vereist.

 Jayne’s Cupcakes verzamelt niet-persoonlijke informatie over onze online-bezoekers teneinde het totaal aantal bezoekers van de website te kunnen vaststellen, alsmede het gebruikte type Internetbrowser en besturingssysteem. Persoonsgegevens kunnen op verzoek van de online bezoeker worden verwijderd voor zover dit voor Jayne’s Cupcakes geen onevenredige inspanning of kosten vergt.

Disclaimer
De foto’s op deze website zijn voorbeelden. Alle cupcakes en taarten worden met de hand gemaakt en kunnen daardoor licht verschillen van de foto’s.
Cupcake cases kunnen verschillen afhankelijk van de voorraad van onze leveranciers.
Omdat computersystemen verschillen en monitorinstellingen persoonlijk zijn, kunnen de werkelijke kleuren van onze cupcakes en taarten licht verschillen van de foto’s.

Voor mensen met een notenallergie:
Onze producten kunnen sporen van noten bevatten.

[Home] [Assortiment] [Afternoon Tea] [De Smaken] [Bestellen] [Over mij] [Contact] [Alg. Voorw.] [Privacy] [Info www] [Gastenboek] [English Pages]

©2008-2022 Jayne’s Cupcakes

TIP!
Bekijk de nieuwste foto’s, nog voordat ze op de website staan!

Jayne's Cupcakes

Join us on Facebook

The English Pantry ook op Facebook!

The English Pantry

Vind ons op Facebook

We hebben er weer een mogen maken, een onthullingstaart!
De taart onthult het geslacht van uw babytje.
Laat ons het resultaat van de  echo weten en wij maken de taart van binnen roze of blauw.

En dan samen met familie of vrienden de taart aansnijden en het grote nieuws wordt onthuld!


Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!