Over Mij

Jayne Price
Hallo, mijn naam is Jayne Moorcroft-Ramaekers.
Geboren in Manchester, Engeland, heb ik 10 jaar op het Isle of Man gewoond, waarna ik enkele jaren geleden naar Limburg ben gekomen om bij mijn nederlandse partner Mike, die inmiddels mijn echtgenoot is, te zijn. Met de nederlandse taal lukt het nog niet zo geweldig, maar ik doe heel erg mijn best!

Van beroep was ik kok en ik was altijd bezig om voor vrienden en collega’s cupcakes en taarten te bakken, tot sommige van hen zeiden, dat ze zo lekker waren dat ik ze zou moeten verkopen. En dat is wat ik de afgelopen 14 jaar heb gedaan; de mensen van Limburg laten meegenieten van mijn gebak.

Ik had me gespecialiseerd in het versieren van cupcakes voor elke gelegenheid. Denk hierbij aan communies, verjaardagen, bruiloften, examenfeesten of doopfeesten, elk met hun eigen thema. Speciale cupcakes voor Pasen of Kerstmis, of gewoon cupcakes voor bij de koffie op zondagmiddag, alles was mogelijk.

Ook taarten bakken vond ik erg leuk. Wat begon met de vraag naar een aansnijtaartje voor bij de cupcakes op de bruiloft, is al snel uitgegroeid tot het bakken van allerlei feesttaarten en bruidstaarten, met een aparte pagina op de website.

Een kleine 10 jaar geleden is er nog de Afternoon Tea bijgekomen, met een eigen naam: The English Pantry.

Inmiddels ben ik gedeeltelijk met pensioen gegaan, wat betekend dat ik geen taarten en cupcakes meer maak, maar wel nog steeds de Afternoon Tea, nu als take-away versie.

Neem eens een kijkje op de site en geniet van mijn cupcakes en taarten, en meer!

 

Disclaimer
De foto’s op deze website zijn voorbeelden. Alle cupcakes en taarten werden met de hand gemaakt en kunnen daardoor licht verschillen van de foto’s.

Voor mensen met een notenallergie:
Onze producten kunnen sporen van noten bevatten.

[Home] [Afternoon Tea] [Assortiment] [Over mij] [Contact] [Gastenboek] [English Pages]

©2008-2022 Jayne’s Cupcakes

TIP!
Bekijk de nieuwste foto’s, nog voordat ze op de website staan!

Jayne's Cupcakes

Join us on Facebook

The English Pantry ook op Facebook!

The English Pantry

Vind ons op FacebookLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!